Onderhoud & Verhuur

Naast het leveren van montagegereedschappen verzorgt Douwes International ook het onderhoud en reparatie. Ook voor het huren van machines kunt u bij ons terecht.

Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en garandeert een betere inzetbaarheid van uw machines.

De nauwkeurigheid waar een schroefverbinding mee wordt vastgezet is van essentieel belang voor de kwaliteit van het eindproduct. Goed gekalibreerde en goed onderhouden machines en gereedschappen zijn hiervoor de basis.

In de assemblage wereld en maak- en productie-industrie is preventief onderhoud van machines en installaties de basis voor continuïteit. Continuïteit van productie en assemblage is voor alle bedrijven van groot belang. Stilstand kost geld en geeft veel ergernis. Bij ons zijn uw producten in goede handen en ontzorgen wij u door jaarlijks onderhoud te verrichten in combinatie met kalibratie van uw gereedschap.

Verhuur

Wanneer u om welke reden dan ook, werkdruk, calamiteiten of grote projecten, behoefte heeft aan tijdelijk extra machinemateriaal. Dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid een complete tool te huren. Een groot deel van onze machinevloot staat voor huur ter beschikking. Mocht u later beslissen toch de machine aan te schaffen, hebben wij hiervoor gunstige tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

stel uw vraag over onderhoud & verhuur

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over het onderhoud & huur van één van onze producten, vul dan onderstaand formulier in. Aarzel niet om ons te mailen info@douwes.nl of bel 015 361 52 00.

Versturen

handige links

Douwes.nl

Douwes is ijzersterk in schroef- en montagetechniek. Uw leverancier voor het dynamisch verschroeven in het hogere segment. Douwes.nl

Secufast.nl

SecuFast is marktleider in veiligheidsschroeven. Sterk in kleine aantallen, specials en snelle levering door heel Europa. Secufast.nl

Dofast.nl

Douwes is specialist op het gebied van (ver)schroeven. Voor elke verbinding de juiste schroef. Dofast.nl

elektrischeschroevendraaiers.nl

Douwes is de specialist in elektrische schroevendraaiers. Voor elk werkbereik hebben wij een keuze uit meerdere hoogwaardige fabrikaten. elektrischeschroevendraaiers.nl

nieuwsbrief

Inschrijven
015 361 5200