Verhuur van schroef en torque & tension gereedschap

Bij grote projecten of adhoc klussen, komt het wel eens voor dat u net het juiste schroefgereedschap mist of door tijdnood extra tools nodig heeft. Douwes kunt u daarbij helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om onze producten te huren voor korte (1 week) of langere periodes.

Een groot deel van onze elektrische, pneumatische, accu en hydraulische momentsleutels (incl. pompen, slangen en doppen) zijn bij ons te huur. Uiteenlopend van lichte tot de zwaardere uitvoeringen.
Dopmaten gaan standaard van 14 mm tot 175 mm. Ringsleutelcassettes van 22 mm tot 155 mm. De afwijkende maten gaan op aanvraag.

Hiernaast zijn ook de benodigde accessoires te huur, denk hierbij aan schroefdraadreinigers en handsleutels.

Huren heeft veel voordelen

Het huren geeft veel voordelen. U hoeft niet te investeren, geen budget vrij te maken, de huurkosten kunnen direct op het project worden geboekt en het scheelt u in de kosten omdat huren nu eenmaal goedkoper is dan investeren.

Operationeel kunt u op elk moment beschikken over een goed onderhouden gekalibreerde momentsleutel. Maten of types die u zelden nodig heeft, hoeft u niet aan te schaffen. Ook kunt u één of meer sleutel(s) uitproberen totdat u beslist welke het beste past bij uw toepassing.

Huren is eenvoudig en handig

  • In drukke tijden kunt u beschikken over extra gereedschap
  • Als u een ander model nodig heeft kunt u op korte termijn beschikken over een andere uitvoering.

Huurformules

U kunt bij ons huren volgens diverse formules:

  • Huren per week
  • Huren per maand
  • Huur-Koop constructie
  • Dubbel voordeel tarief; huren en tegelijkertijd sparen voor korting bij aankoop van een nieuwe momentsleutel.

Wij hanteren scherpe tarieven. Heeft u hiervoor interesse neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

 

vraag ons om een offerte verhuur

Heeft u interesse of wilt u een offerte over de huur van één van onze producten, vul dan onderstaand formulier in. Aarzel niet om ons te mailen info@douwes.nl of bel 015 361 52 00.

Versturen

handige links

Douwes.nl

Douwes is ijzersterk in schroef- en montagetechniek. Uw leverancier voor het dynamisch verschroeven in het hogere segment. Douwes.nl

Secufast.nl

SecuFast is marktleider in veiligheidsschroeven. Sterk in kleine aantallen, specials en snelle levering door heel Europa. Secufast.nl

Dofast.nl

Douwes is specialist op het gebied van (ver)schroeven. Voor elke verbinding de juiste schroef. Dofast.nl

elektrischeschroevendraaiers.nl

Douwes is de specialist in elektrische schroevendraaiers. Voor elk werkbereik hebben wij een keuze uit meerdere hoogwaardige fabrikaten. elektrischeschroevendraaiers.nl

nieuwsbrief

Inschrijven
015 361 5200